Warning: Illegal string offset 'sizes' in /home/u/u1039019/www/wp-content/themes/fbn_old/medlemskap.php on line 22

Warning: Illegal string offset 'original' in /home/u/u1039019/www/wp-content/themes/fbn_old/medlemskap.php on line 22
Bli medlem
För företaget ochfamiljens framtid

Alla familjeföretag är välkomna som medlem i FBN. Våra medlemmar verkar i de flesta tänkbara branscher, vissa är i första generationen, andra räknar över tio och vi finns över hela landet.

Hos FBN blir familjer medlemmar, dvs FBN är lika mycket till för familjemedlemmar som jobbar direkt i familjeföretaget som för dem som inte gör det. De flesta familjer representeras av två till tre generationer hos FBN.

 

Våra medlemmar finns i hela landet och ägarstrukturen kan se olika ut, två syskon, ett antal kusiner, några få eller väldigt många ägare.

För att kunna bli medlem i FBN ska det finnas ett substantiellt företag som kontrolleras av en familj som har åtminstone en andra generation i åtanke samt att man går med på våra grundprinciper.

Bli medlem i FBN

Vill du bli medlem i FBN? Då vill vi gärna veta mer om dig och ditt företag. Fyll i din intresseansökan nedan så återkommer vi till dig.

Om du vill veta mer om medlemskapet innan du ansöker, vänligen kontakta vår medlems- och utvecklingsansvarige Erik Stern:

Telefon +46 709 10 73 40 E-mail erik.stern@fbn-sweden.se

Intresseanmälan

Kontaktuppgifter
Medlemsavgifter

FBNs årliga avgift baseras på antal anställda i koncernen:

Antal anställda
Årsavgift (exkl moms)
Under 100101—10001001—2000Över 2000
15 125 SEK30 250 SEK42 350 SEK48 400 SEK

Utöver årsavgiften tillkommer en individuell medlemsavgift om 500 kronor momsfritt för varje familjemedlem som vill stå med i vårt register och få inbjudningar och tillgång till våra aktiviteter och kurser.

Vi vill understryka att många av våra individuella medlemmar inte är operativa i familjebolagen. Ju fler familjemedlemmar, oavsett roll i familj och företag, desto mer värde brukar man få ut av att vara med i FBN.