Kalendarium

FBN anordnar varje år ett stort antal seminarier, “hemma-hos”- besök, bokseminarier, frukostar, föreläsningar, sociala tillställningar med mera.

En central del för FBNs verksamhet är att våra medlemmar träffar varandra och lär av och med varandra. Utbytet mellan personer som är, eller har varit, i liknande situation som en själv är, tillsammans med våra utbildningar, det mest värdefulla man får som medlem i FBN.

FBN i Sverige är även en del av ett internationellt nätverk där det anordnas 100-tals arrangemang varje år. Bland dem två stora internationella möten öppna för alla medlemmar världen över. Det ena mötet riktar sig enbart till nästa generation, dvs dem under 40 år. Dessa samlingar är en unik chans att träffa andra familjeföretagare från andra länder och kulturer.

Nedan finner du vårt kalendarium med alla våra planerade utbildningar och arrangemang.

Göteborg2019-01-31
AW-mingel i Göteborg

Stad: Göteborg

Plats: Forssén Öberg Champagnebar, Kyrkogatan 13

Datum: torsdag 31 januari 2019

Tid: Från 17.00 – 19.00

Vi bjuder in till en AW i januarimörkret, så kom för att träffa oss på FBN och andra medlemmar. Ta gärna med en vän.

Välkommen!

Anmäl dig

Alby, Stockholm2019-02-20
Hemma hos -> Changers Hub

Stad: Stockholm

Plats: Changers Hub HQ, Alby

Datum: onsdag 20 februari 2019

Tid: 16.00-20.00

 

Hur oupptäckta talanger är svaret på hur Sverige ska fortsätta vara världens mest innovativa land

Sverige toppar alla internationella listor när det kommer till innovation. Vi kan med stolthet säga att vi är ett av världens mest innovativa länder. Men de bästa idéerna kommer när flera perspektiv krockar och familjeföretag söker konstant efter dem bästa talangerna till sina företag. Om Sverige vill fortsätta att vara på topp och driva på innovativa idéer och utveckling behöver vi kunna öppna upp och ta till oss fler talanger som idag inte finns representerade i våra företag. Changers Hub jobbar utifrån principen att mångfald leder till utveckling, idérikedom och ett starkare Sverige. Changers Hub har en vision om att demokratisera framgång så att alla unga ska kunna ges möjlighet att uppnå sin potential oavsett startsträcka.

Välkommen till ett spännande besök hemma hos Changers Hub i Alby för att lära oss mer om talanger, diversifiering och hur vi tror att vi kan driva svenskt näringsliv framåt.

Vi börjar kl. 16 med att höra lite om Changers Hubs historia, träffa några personer som dem har jobbat med och höra hur dem arbetar med sina frågeställningar och vad som är nyckeln till att kunna demokratisera framgång. Efter det följer en diskussion/frågestund med deltagarna följt av en gemensam middag.

Några frågor som kommer beröras är:

  • 90/10 – bilden av ytterstadsområden i förhållande till verkligheten
  • Potential, talang och företag!
  • Hur kan vi tillsammans styrka Sverige?

Anmäl dig

Stockholm2019-04-01
FBN årsmöte & årsmöteskonferens

Stad: Stockholm
Plats: Information vid anmälan
Datum: 1 april 2019
Tid: tbd

Save the date för FBNs årsmöte och konferens 2019!

Program och innehåll meddelas inom kort.

 

Anmäl dig